20.2.10

Cupcakes med passionfruktsfrosting







Facebook, släng dig i väggen. Det kliade i fingrarna denna lördagsmorgon så jag bakade rubriken.
Som vanligt slickades det om fingrarna och vet ni vad, koppkakedeg är så himla mycket godare än muffinsdeg och muffinsdeg mumsar man med nöje i sig. Och sedan när jag smakade på glasyren var den så syndigt god så att jag visste inte vad jag skulle ta mig till. Jag är ju så svag för passionfrukt.

Grundreceptet fick jag från allas vår Leila, här! Provade själv att smaksätta själva toppingen genom att mixa passionfruktskärnor, sila dem och tillsätta juicen i frostingsmeten (ville inte droppa i karamellfärg för den fick en naturligt fin krämfärg ändå). Delikat, enligt mig. Hallon-, granatäpple- eller vadsomhelstfrosting ska nog provas inom en snar framtid också!

Tänk så kul att experimentera, särskilt när det finns rum för misstag och tid för utveckling.